20170614_093638.jpg

Kjære Gjest!

 

Pga Covid 19, liten etterspørsler og permiteringer har vi midlertidig stengt. Vi starter forsiktig opp igjen 1 juni, og blir som i fjor sommer å ha redusert åpningstid.

 

Åpningstider fra 1 juni - 1 september

 

Hotell og overnatting: mandag - fredag

Restaurant: Åpen for våre overnattingsgjester og for bordbestilling. Bordbestilling minimum 6 gjester fra mandag  - fredag.

 

Åpen Gård og Kafe: Det blir ingen fast åpningstid for åpen gård og kafe i sommer, men enkeltstående arrangement for hver uke. Vi vil prøve å holde en større aktivitet i fellesferien. Vi har gjort oss god erfaring med billettsystemet, Hoopla, hvor vi har solgt inngangsbilleter til åpen gård og kafe ved de siste arrangement. Dette gir oss muligheten å vite hvor mange gjester som kommer, med hensyn til smittevern og hvor mye som skal beregnes av mat for servering. Dette vil vi fortsette med, så ved fremtidige arrangement må billetter kjøpes på nett, å ikke ved døra som tidligere år.

 

Vi setter stor pris på alle henvendelser. Forespørsler som gjelder kurs og konferanse sendes til yggdrasiltunet@gmail.com.

Alt blir bra, å vi gleder oss stort til vi kan tilby våre gjester alt vi til vanlig har å by på 

Overskrift 1

Ved Yggdrasiltunet gårdsbutikk får du kjøpt flotte, håndlagede produkter

I vår gårdsbutikk finner du nydelig håndlaget keramikk laget av vår lokale keramiker Astrid, flotte kroker laget av smeden i bygda, nydelige håndlagede såper  fra såpeloftet i Søgne og økologiske oljer og kremer fra vekstsenteret i Danmark.

 

Vi selger også skjønne figurer fra Willow tree, heklede produkter og diverse andre småvarer. 

 

Velkommen

Gode opplevelser for kropp og sjel

20190623_114900.jpg

God mat gjør oppholdet ekstra fint