top of page

Dinner -Hjemmelaget norsk mat / Homemade Norwegian food

​​

​​​​

Ovnsbakt lam av villsau / Viking lamb490,-

(allergens: selleri)

​

Bacalao / dried cod in spicy tomato saus - 360,- 

(allergens– Fish)

​

Boknet torsk med ertepuret / grilled dried cod - 480,-

(allergens– fish)

​

Hval i rødvinsausWhales in red wine saus480,-

(allergens– milk and gluten)

 

ViltgryteReindeer in creamy sauce 430,-

(allergens– milk)

 

​Viltgryte av elg Moose with creamy sauce480,-

(allergens– milk)

 

​​Ovnsbakt laksOvenbaked salmon460.-

(allergens– milk, fish)

​

Vegetarisk menu

​

Lasagne / Vegetarian lasagna340,-

(allergens– milk, gluten)

 

​​​Pasta med pesto, valnøtter & soltørket tomat Pasta with pesto, walnuts & sun-dried tomato340,-​

(allergens-gluten,egg)​

 

​Søtpotet grateng med kokosmelk / Sweet potato with coconut milk 340,-

(allergens)​

 

​​​Pai med spinat Pie​ with with spinach and sun-dried tomato 340,-​

(allergens: egg, gluten, melk)

 

​

Dessert
​

Multebæris fra Røros / cloudberry ice cream / 175,-

Vaniljeis med sjokoladesaus / Vanilla ice cream with chocolate cream / 125,-

Vaffel med brunost og blåbær / Waffle with brown cheese & blueberry / 79,-

Vaffel med is og sjokoladesaus / Waffle with ice cream and chocolate / 140,-

Brownie
 / Brownies / 125,-

Eplekake med bær og krem / Apple and berry cake with cream / 125,-

Gulrotkake / Carrot Cake / 125,

Mandelkake med mokakrem / Almond cake with mocha cream / 125,

Oste kake med gele og bær / Cheesecake with jelly & berries / 125,

Brunost ostekake med is / Brown cheese cheesecake / 145,-

Eple og bringebærkake / Apple and raspberry cake
125,-






 

bottom of page