Et hotell med særpreg i vakre omgivelser

Et familiedrevet gårdshotell på Bakkejord

Hotellet tilbyr overnatting med frokost i særdeles vakre omgivelser. Der interiøret, bygninger og omgivelser  består av ny og gammel historie, vakre gårds-dyr og der hele tunet og gården er omringet av frodig, vill og vakker nordnorsk natur.

Gården er sprell levende med et mangfold av ulike husdyr. Islandshester, Shetlands ponnier, gammelnorsk sau, geit, høner og noe av det mest sjarmerende er kaninene som hopper fritt omkring på tunet.

Landskapet rundt hotellet er vakkert og byr på flere nydelige turmuligheter på land og til sjøs.

Her kan du oppleve nordlys, nydelige fjellturer til alle årstider, fjordsightseeing med bil, båtturer med guide og guidet trugetur. eller du kan leie truger og ta turen på egen hånd. 

Stedet passer perfekt for små grupper som ønsker et fredelig og hyggelig sted for møter kurs og konferanse. 

Et besøk i vår velvære-avdeling er også å anbefale. Der har du valget mellom ved-fyrt badstue eller et avslappende bad i vår jaccuzzi med panoramautsikt, eller begge deler.
Gårdshotellet har kapasitet på overnatting for 18  personer fordelt i dobbeltrom og enkeltrom. Vi skreddersyr gjerne en pakke til deg etter ditt behov.

 

 Rommene og hovedbygningen har vakker utsikt med ulike motiver.  Noen av rommene vender ut mot gårdsplassen foran stallene der det går husdyr på beite, noen vinduer vender inn mot et vakkert tun og en fantastisk utsikt mot havet, og noen mot skog, fjell og natur.

Omgivelsene på gården er en god arena for rekreasjon, avslapping, men også til kreativ tenking og sportslig aktivitet.

 

Kjøkkenet ved Yggdrasiltunet tilbyr norsk hjemmelaget mat som produseres ved gården og fra det omkringliggende marked.

Vi legger stor vekt på naturlig og økologisk drift ved gården vår, og gjør vårt beste for å serverer deg ren norsk mat. 

Nyt frokosten i den hyggelige spisestuen vår med panorama utsikt,  å gled deg til å smake på det hjemmelagde brødet vårt, og eggene fra våre frittgående høner.  

 

Velkommen til en annerledes og vakker hotellopplevelse

219355030
219355030
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1