Et hotell med særpreg i vakre omgivelser

Yggdrasiltunet er et hyggelig, familiedrevet gårdshotell på Bakkejord, på Kvaløy

Historie

Yggdrasiltunet gård ble etablert i 2012, men gården er gammel og er forhistorisk  en del av storgården Bakkejord gård,  som har historiske røtter så langt tilbake som til middelalderen.  Tidligere var Bakkejord gård en storgård  og omhandlet hele området som i dag er bygda Bakkejord og Kvalnes.  Men opp gjennom tiden har gården blitt delt opp i mange eiendommer, der det er registrert nye gårds og bruksnummer.

På vår eiendom var det gårdsdrift fram til 1986, og fram til da drevet under navnet Bakkejord gård.

Det eksisterer fortsatt en gård i bygda med det gamle navnet, den samme historie og det er noe av årsaken til at vi ikke bruker dette, men har funnet et nytt og passende navn for hotellet og gården vår.

 

Hotellet i dag

 

Hotell tilbyr overnatting med frokost i  naturvakre og stemningsfulle omgivelser. Der interiøret, bygninger og omgivelser  består av ny og gammel historie, vakre gårds-dyr og der hele tunet og gården er omringet av frodig, vill, vakker nordnorsk natur.

Gården er sprell levende med et mangfold av ulike husdyr. Islandshester, Shetlands ponnier, gammelnorsk sau, geit, høner og noe av det mest sjarmerende er kaninene som hopper fritt omkring på tunet.

Landskapet rundt hotellet er naturvakkert og byr på flere nydelige turmuligheter på land og til sjøs.

Her kan du oppleve nordlys, nydelige fjellturer til alle årstider, fjordsightseeing med bil, båtturer med guide og guidet trugetur. eller du kan leie truger og ta turen på egen hånd. 

Stedet passer perfekt for små grupper som ønsker et fredelig og hyggelig sted for møter kurs og konferanse. 

Et besøk i vår velvære-avdeling er også å anbefale. Der har du valget mellom ved-fyrt badstue eller et avslappende bad i vår jaccuzzi med panoramautsikt, eller begge deler.
Gårdshotellet har kapasitet på overnatting for 18  personer fordelt i dobbeltrom og enkeltrom. Vi skreddersyr gjerne en pakke til deg etter ditt behov.

 

 

Rommene og hovedbygningen har vakker utsikt med ulike motiver.  Noen av rommene vender ut mot gårdsplassen foran stallene der det går husdyr på beite, noen vinduer vender inn mot et vakkert tun og en fantastisk utsikt mot havet, og noen mot skog, fjell og natur.

Omgivelsene på gården er en god arena for rekreasjon, avslapping, men også til kreativ tenking og sportslig aktivitet.

 

Kjøkkenet ved Yggdrasiltunet tilbyr norsk hjemmelaget mat som produseres ved gården og fra det omkringliggende marked.

Vi legger stor vekt på naturlig og økologisk drift ved gården vår, og gjør vårt beste for å serverer deg norsk ren mat. Vi prøver så godt vi kan, å finne økologiske og rene produkter som alternativ, men vi har også produkter i vårt sortiment som ikke betegnes som økologisk, eller biologisk. 

Nyt frokosten i den hyggelige spisestuen vår med panorama utsikt,  å gled deg til å smake på det hjemmelagde brødet vårt, og eggene fra våre frittgående høner.  

 

Velkommen til en annerledes og vakker hotellopplevelse

 

1/1

 

Yggdrasiltunet@gmail.com

 (+47) 91564264