top of page

Tida etter covid 19

Kjære Gjest!
 
Etter 17 mnd med delvis nedstengning, redusert åpningstid og annerledes drift kommer vi sakte men sikkert tilbake til hverdagen igjen. Vi er utrolig glade for at vi har kommet igjennom denne tida, med de utfordringer den har gitt. Vi har hatt god tid til å evaluere og tenke over hvordan vi har gjort ting tidligere og hvordan vi ønsker å drive i framtiden.
Det har gitt oss muligheten til å  endre litt av måten vi har  drevet Yggdrasiltunet på tidligere


Vi gjør noen endringer. 

Hotell og overnatting:  Blir slik det har vært tidligere. Her kan det bookes rom, hele året via vår hjemmeside, booking.com og Expedia

Restaurant: Er åpen for våre overnattingsgjester og for bordbestilling. Åpningstid - 19.00 - 21.00 de dager vi har bordbestilling fra hotellgjester. Det er ikke mulighet for dropp inn, uten å ringe først.

Kurs og konferanse: Bestilles ved å sende forespørsel via vår hjemmesida

Åpen Gård og Kafe: Det blir ingen fast åpningstid for åpen gård og kafe, men  enkeltstående arrangement gjennom hele året. Spesielt vår, når lammene er født og på høsten når de vender hjem fra beite.
Vi selger kun 
billetter, via billettsystemet
Hoopla.

Konfirmasjon: Vi blir ikke å gi tilbud om feiring av konfirmasjon eller større selskap. 

Feiring/ arrangement: Vi tilbyr  bestilling av små  arrangement, venners julebord, bryllup, bursdagsfeiring og spesielle anledninger med maks 20 personer, der også overnatting inngår.  Kriteriet for et slikt arrangement er at alle 11 rom blir booket for arrangementet. 

Vi setter stor pris på alle henvendelser. 


 

bottom of page