Åpen Gård

stemningsfull kafe, hjemmebakte kaker og verdens koseligste sauer

En dag ved Yggdrasiltunets gårdskafe og åpen gård er en hyggelig aktivitet for hele familien.

Her kan du hygge deg med hjembakte kaker og nydelige lunsjretter, hygge deg med venner og familie, nyte utsikten og stemningen på landet.

Vi selger nydelige håndlagede produkter av ull, keramikk, tre, såper og oljer. 

Vi har vanligvis åpent mandag  alle dager hele uka, men i sommer har vi hatt redusert åpningstid. fra skolestart blir vi ikke å ha fast åpningstid, men arrangerer kafe og gårdsbesøk enkelte dager. Disse arrangementene blir annonsert på vår facebookside - yggdrasiltunet gårdshotell. 

 

Kom på besøk,  å du kan også  hils på alle de koselige dyrene våre.

Vi har verdens koseligste og mest kosete sauer og lam, som sette stor pris på menneskelig kontakt, og kommer springende til deg når du viser de interesse. Sauer er  skikkelig ålreite dyr, og gammelnorsk sau er spesielt hyggelig, og vakre å se på.  

Væren Værner er en staselig kar som elsker å bli klødd under haka. I mai måned er det lamming, og det er ekstra hyggelig å besøke gården i denne tiden

Vi har også fire flotte trivelige geiter. De får kje i løpet av våren, litt tidligere en sauene, så i løpet av våren og sommeren har vi mange lekne og morsomme geitunger hoppende rundt i tunet.

Vi har søte mjuke kaniner som er koselige å ha i fanget og  høner som går rundt om på gården, spiser og koser seg, å lager smakfulle og næringsrike egg til oss.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
20181123_112226
20181123_112226
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2