top of page

 Et hotell med særpreg 

Vi tilbyr overnatting med frokost i særdeles vakre omgivelser. Der interiøret, bygninger og omgivelser  består av ny og gammel historie, vakre gårds-dyr, der tun og gård er omringet av frodig nordnorsk natur som byr på flere  turmuligheter-

Her kan du oppleve nordlys,  fjellturer til alle årstider, fjordsightseeing med bil og guidet trugetur, eller du kan leie truger og ta turen på egen hånd. 

Stedet passer perfekt for små grupper som ønsker et fredelig og hyggelig sted for møter kurs og konferanse, eller for deg som

ønsker å legge feriedager til et sted for rekreasjon og avslapping.

Et besøk i vår velvære-avdeling er også å anbefale. Der har du valget mellom ved-fyrt badstue eller et avslappende bad i vår Jacuzzi med panoramautsikt, eller begge deler.
Gårdshotellet har kapasitet på overnatting for 20  personer fordelt i dobbeltrom og enkeltrom. Vi skreddersyr gjerne en pakke til deg etter ditt behov.

 

Kjøkkenet ved Yggdrasiltunet tilbyr norsk hjemmelaget mat som produseres på gården, av råvarer fra det omkringliggende marked.

Vi legger stor vekt på naturlig og økologisk drift ved gården vår, og gjør vårt beste for å serverer deg ren norsk mat. 

Nyt frokosten i den hyggelige spisestuen vår med panorama utsikt,  å gled deg til å smake på det hjemmelagde brødet vårt, og eggene fra våre frittgående høner.  

 

Velkommen til en annerledes og vakker hotellopplevelse

bottom of page