top of page

Prøv en natt med

Samina søvnsystem på Yggdrasil

Glatt og smidig saueull, er kronen på verket på din
SAMINA-søvnopplevelse. 

Dersom du ønsker å prøve ut Saminas produkter, kan du gjøre det hos oss på Yggdrasiltunet.

I ett av våre rom har vi et komplett sett med seng, sengeklær og fra høsten også jordingssystemet til Samina. Er du interessert i kontakt med en forhandler som kan gi deg mer informasjon, men også et tilbud på produktene og ett opphold ved Yggdrasiltunet for  å prøve ut systemet,  ta kontakt med 

 

Feinschnekker Kurt Bühler 

160721_samina_102.jpg

SAMINA søvnsystem

Fire komponenter for maksimal regenerativ søvn
 

Kroppen vår er en kompleks struktur: Hud, bindevev, muskler, beinstrukturer, nerver – ulike lag som samhandler og arbeider med hverandre. Søvn er en naturlig regenereringsprosess som er nødvendig for å opprettholde denne strukturens fulle funksjonalitet på lang sikt – og for å holde oss friske. 

SAMINA søvnsystemet består av fire komponenter som er perfekt balansert og gjør søvnen din så regenerativ og sunn som mulig. Fra første natt.

SAMINA naturgummimadrass

SAMINA naturgummimadrassen er laget av 100 prosent bærekraftig hentet gummilatex. Materialet har utmerkede tilbakefjæringsegenskaper og høy punktelastisitet. Dette betyr: Den gir etter akkurat der kroppen utøver press – og tar av. Den gir støtte uansett hvor det ikke utøves trykk. Som et resultat forsterker madrassen ikke bare effekten av SAMINA ryggstøttelameller: Musklene slapper av og ryggraden er i en ortopedisk korrekt posisjon. Det sikrer også at venøs og arteriell blodsirkulasjon ikke begrenses under søvn.

rf_9732_web.jpg
Schlafsystem_Übersicht-770x527.jpg
Schlafsystem_Übersicht-770x527.jpg

Klimaregulerende og bioaktiv:
SAMINA saueull overmadrass
Dyner og puter


SAMINA saueulltopp gir deg perfekt søvn: Koselig og varm om vinteren, og fin og kjølig om sommeren. Saueull regulerer fuktighet, har antibakterielle egenskaper og utmerket selvrensende kapasitet. Den er også 100 prosent økologisk. På grunn av den tørre varmen blir støvmidd fratatt levebrødet. Det er også derfor ren ull er det beste materialet for allergikere.

SAMINA-serien av tilbehør
Bioaktive tepper og ortopediske puter, fylt med ubehandlet, glatt og smidig saueull, er kronen på verket på din SAMINA-søvnopplevelse. 

bottom of page